Vil du nå at have del i årlige udbytter på 8%, der er uafhængige af det øvrige finansmarked?

Det er blevet sværere at være investor. Stats- og realkreditobligationer giver et meget lavt afkast, og prisen på aktier er lige nu historisk høj. Med Solenergi Balance modtager man fornuftige udbytter, der er upåvirkede af en negativ korrektion på aktiemarkedet. Samtidig dokumenterer projektets forgænger, Solenergi Global, at investeringscasen holder vand.

Annonce

SPONSORERET

”Med det nuværende marked, hvor aktier er historisk dyre, og obligationer giver minimale afkast, er et projekt som Solenergi Balance helt oplagt som et stærkt og konjunkturuafhængigt alternativ i en sund portefølje. Ved at tage del i projektet, får man adgang til de første udbytter allerede i foråret 2018.”

                                               - Oliver Peters, investeringsdirektør, Obton

Bestil materiale om Obton Solenergi Balance her

 

Timing og tidshorisont er altafgørende

Overskriften er ikke overraskende, for i bund og grund handler succes med investeringer altid om timing. Der er dog nogle faktorer ved markedet pt., som det er værd at hæfte sig ved.

Siden 2009 er aktiemarkedet ifølge S&P500 steget med 255 pct. Det er den næststørste optur siden 2. Verdenskrig. Mange investorer har uden tvivl nydt godt af denne fremgang, men sætter man udviklingen ind i et større perspektiv, ses det, at samtlige længerevarende bull-perioder – uden undtagelse - er afløst af store fald på aktiekurserne på mellem 22 og 57 pct.

 

Hvordan har du sikret din portefølje, når aktiemarkedet vender?

Med det historisk lange bull-marked, vi befinder os i, mener vi, at der er god ræson i at medtage et alternativ til de gængse investeringsformer i sin portefølje, der er uafhængigt af udviklingen på det generelle finansmarked.

Mange investorer vælger en porteføljesammensætning, hvor obligationer skal være modvægt til fald i aktiekurserne. Men med det nuværende renteniveau er afkastet på en stats- eller realkreditobligation minimalt.

Læs mere i prospektet

 

Årlige udbytter på 8% - uafhængigt af det øvrige finansmarked

Obton Solenergi Balance er en portefølje af solcelleparker placeret i europæiske lande med et afbalanceret forhold mellem afkast og risiko. Som investor opnår du årlige udbytter på 8%, der er uafhængige af det øvrige finansmarked.

Fordelene ved Obton Solenergi Balance

  • Stabile, årlige udbytter på 8% i gennemsnit
  • Attraktivt alternativ til aktier og obligationer, da udbytterne er konjunkturuafhængige
  • Investeringen egner sig til private- og selskabsinvestorer
  • Du modtager – hvis du investerer gennem et selskab – udbytterne skattefrit
  • Du hæfter udelukkende for dit egenkapitalindskud, da långiver alene har pant i solcelleparkerne
  • Du opnår risikospredning på tværs af solcelleparker i europæiske lande
  • Du har struktureret exit-mulighed efter 5 år

Investeringsmuligheder fra 750.000 kr. - bestil et prospekt her

 

Konceptet bygger på succesfuld forgænger

Solenergi Balance bygger på et identisk og gennemtestet projekt, Solenergi Global, der primo 2016 blev fuldtegnet af 230 investorer med en total aktivsum på over 1 mia. kr. Projektet har levet op til alle forudsætningerne, og investorerne har planmæssigt modtaget første udbytte i maj 2016.

 

Tags

Anbefalede artikler