Hvem holder hånden under din portefølje, når aktiemarkedet svigter?

Solen giver Kenneth og mere end 220 andre investorer medvind på et turbulent aktiemarked. Kapitalforhøjelse åbner døren for nye investorer i succesfuldt investeringskoncept.

Annonce

SPONSORERET

Kombinationen af alarmerende høje P/E-tal og lave obligationsrenter har fået mange investorer til at søge mod alternativer med mere stabile cash flows. En af de investorer, der har valgt delvist at omlægge sin porteføljestrategi er Kenneth, som er investor hos Obton.

 

 

Klik her og modtag prospektet for Obton Solenerg i Balance

 

Sammen med over 220 andre investorer har Kenneth investeret i ’Obton Solenergi Balance’, hvor der i alt er tegnet aktier for mere end 330 mio. kr. Projektet er baseret på indtjeningen fra en portefølje med solcelleparker placeret forskellige steder i Europa. Investeringskonceptet er gennemtestet og tager afsæt i forgængeren ’Obton Solenergi Global’, som primo 2016 blev fuldtegnet af 230 investorer, der planmæssigt har modtaget deres første udbytter i maj 2016.

 

Ville du også være tilfreds med et stabilt årligt afkast på 8 pct?
Niels er endnu en investor, der har valgt at gå med i Obton Solenergi Balance. Han har i en årrække handlet med aktier, og det har givet ham gode afkast. Han fandt investeringen i solenergi attraktiv, fordi den gav en god bund i hans portefølje, hvis markedet pludselig vender. Samtidig fandt han stabile, årlige afkast på 8% om året attraktive.

 

 

Kapitalforhøjelse åbner døren for nye investorer
Grundet den store efterspørgsel på projektet har Obton valgt at hæve indskudskapitalen fra 300 til 400 mio. kr. Det er en håndsrækning til de investorer, som går med de samme overvejelser, som Kenneth og Niels havde. Det er dog ved at være sidste udkald for at deltage i projektet, som forventes fuldtegnet ultimo september 2017. De investorer som går ind i projektet på dette stadie, hvor solcelleparker er købt ind, kan se frem mod det første udbytte i projektet, som allerede udbetales i foråret 2018.

 

Klik her og modtag prospektet for Obton Solenergi Balance

 

Thomas gik med i Obton Solenergi Balance som en af de første. Han har derfor modtaget løbende informationer omkring indkøb af de forskellige solcelleparker, og han ser nu frem til, at første udbytte udbetales.

 

 

Fakta om Obton Solenergi Balance


• Gns. årlige aktieudbytter på 8%
• Skattefrie udbytter ved investering via et selskab
• Garanterede afregningspriser for den strøm, som solcelleparkerne producerer
• Struktureret exit-mulighed efter 5 år, og herefter hvert 3. år
• Investering via frie midler, pensionsmidler eller selskabsmidler
• Ingen hæftelse ud over den indskudte kapital
• Obton investerer selv i minimum 5% af projektet
• Minimumsindskud på 750.000 kr.


Bestil propektet her

 

Obton holder hvert år omkring 30 arrangementer forskellige steder i landet, hvor vi gennemgår vores koncept og mulighed for at opnå høje afkast via stabile cash flows fra investering i sol- og vindenergi. Har du lyst til en inspirerende aften i selskab med andre interessede?

 

Tilmeld dig her

 

I videoen kan du se, hvad tidligere deltagere mener om arrangementerne.

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display