Skat giver 5.000 kroner i tilskud til din husholdning

Få mosfri græsplæne. Undgå at haste hjem fra arbejde for at hente børn. Drop støvsugningen ... Bruger du dit servicefradrag fornuftigt, er der rig mulighed for at få en hjælpende hånd i husholdningen af Skat.

SKAT

Tidligere blev det kaldt boligjobfradrag og håndværkerfradrag, men den korrekte betegnelse i 2012 er servicefradrag, og i år kan hver voksen skatteborger få 15.000 kroner i såkaldt ligningsmæssigt fradrag til at gøre livet lidt lettere. Omregnet til tegnebogsindhold svarer det til cirka 5.000 nettokroner ekstra pr. medlem af husstanden – og dermed 10.000 kroner for et voksent par under samme tag. Men muligheden synger på sidste vers. Som sagerne står lige nu på Christiansborg, bliver servicefradraget erstattet af en energiforbedringstilskudsordning fra 2013, så det er nu, du skal lade Skat give et tilskud til at lappe hullet i taget, skabe villavejens flotteste ligusterhæk eller til at få passet ungerne et par aftener hver måned, så du kan invitere ægtefællen i balletten. Få det bedste ud af fradraget, mens du kan. Her på siderne får du inspiration, tip og advarsler ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display