Få karrierenetværk med skatterabat

Den årlige pris for et professionelt karrierenetværk løber nemt op i tusindvis af kroner, men ofte kan du få det som skattefrit frynsegode eller med skattefradrag.

SKAT

Faglige diskussioner, sparring med andre erhvervsfolk og nyttige bekendtskaber er noget af det, du kan få ud af at være medlem af et professionelt karrierenetværk. Men med priser på op til små 20.000 kroner om året for de dyrere af slagsen kan det løbe op og blive en pæn udgift.

Som lønmodtager vil du dog ofte kunne få din arbejdsgiver til at betale. Hos det professionelle karrierenetværk for direktører, ledere og andre nøglemedarbejdere, Netværk Danmark, fortæller kommunikationschef Iben Konradi Nielsen, at størstedelen af de over 7.000 medlemmer får medlemskabet betalt af deres arbejdsgiver.

Arbejdsgiveren har fradragsret for dit medlemskab, og i henhold til lovgivningen om personalegoder kan du få det som et skattefrit frynsegode ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display