Din skattekalender for resten af 2014

Dit skatteår begynder i marts, når du får adgang til din årsopgørelse, men derfra skal du være vågen for ikke at snyde dig selv. Sammen med revisionsfirmaet Deloitte giver vi dig de vigtigste råd og datoer. Læs mere på penge.dk/skattekalender.

SKAT

NU! - BETAL RESTSKAT
Betal hurtigst muligt restskat af aktieavancer ved salg af udenlandskeaktier, virksomhedsindkomst, udenlandske indkomster og andre indtægter fra 2013, som du ikke har haft indregnet i din forskudsopgørelse for 2013. Jo hurtigere du betaler, jo færre strafrenter skal du betale.

1. Maj - SIDSTE FRIST FOR DIN ÅRSOPGØRELSE
Nu kan du i TastSelv se og rette din årsopgørelse for 2013. Ændrer du din årsopgørelse, kan du med det samme se resultatet, og om du skal betale eller have skat retur. Betaler du din restskat for 2013 inden 1. juli 2014, skal du betale en dag-til-dag rente på 3 procent, som ikke er fradrags-berettiget.
Eksempel: Venter du med at betale din restskat for 2013, til du får din årsopgørelse 10. marts, skal du betale cirka 6 kroner i rente for hver 1.000 kroners restskat ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler