Det vil Skat fokusere på i 2018

Hvert år udarbejder Skat en lang liste over indsatsområder, som myndigheden mener der er behov for at kontrollere i dybden. Se listen.

  Foto: Pixabay  

SKAT

Skat har netop offentliggjort oversigten over sine særlige kontrolaktiviteter i 2018. Den er fordelt på 21 område og indeholder i alt 105 aktiviteter.

Skat stiller i 2018 blandt andet skarpt på sort økonomi - både over for borgere og virksomheder. Skat vil blandt andet fokusere på menneskehandel samt sort økonomi blandt bander og rockere. Blandt virksomheder er der fokus på udenlandske ansatte, social dumping og korrekte skatte- og momsafregninger.

En særlig indsats rettes mod små og mellemstore virksomheder og hovedaktionærer, hvor der er fokus på kontrol af negativ moms og ulovlige aktionærlån.

Skat vil også kontrollere udenlandske webshops afregning af afgifter ved salg af varer til danske borgere samt korrekt afregning af afgifter i forbindelse med eksport af biler samt beregning og afregning af afgifter ved billeasing.

Skat vil også kigge nærmere på opgørelse af gevinster og tab på handel med værdipapirer og finansielle instrumenter samt kontrollere beregningen og afregningen af PAL-skat hos pensionsselskaber og pengeinstitutter.

Se hele listen her.

 

Anbefalede artikler

Cxense Display