Det kan du få skattefrit af chefen

Skattefri goder er et godt alternativ til mere i løn, og nye regler giver nye muligheder.

SKAT

De seneste år er reglerne for skattefri frynsegoder blevet ændret og strammet, ligesom Skat er blevet mere nidkære i deres kontrol, men der er stadig masser at komme efter, og reglerne har også åbnet nye muligheder.

Udgangspunktet er, at hvis goderne er nødvendige for arbejdets udførelse, er de skattefri. Det er for eksempel personalepleje som kaffe, te og frugt, kiks med mere, efter- og videreuddannelse, parkering ved arbejdspladsen, skærmbriller, uniformer og en årlig gave i forbindelse med jul på maksimalt 700 kroner.

Lejlighedsgaver fra arbejdsgiveren ved jubilæer og runde fødselsdage er også skattefri, hvis værdien er naturlig for lejligheden. Her fremhæver seniorskattekonsulent fra revisionsfirmaet BDO, Henning Boye Hansen, at når det gælder arrangementer for medarbejderne, så er de langt overvejende skattefri, hvis de afholdes på virksomheden ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display