Brug anpartsselskabet som din bank

Råder du over en større likvid formue og har en negativ kapitalindkomst, sparer du let en håndfuld tusinde kroner årligt i skat ved at udlåne pengene til dit private ApS.

SKAT

Er din privatøkonomi skruet sammen på den rigtige måde, kan et beskedent og fuldt lovligt trick rask væk spare dig for 3.000-6.000 kroner årligt i skat. Du udlåner ganske enkelt dine overskydende kontanter til anpartsselskabet (apS), der betaler rente til dig på normal vis, mens selskabet får fradrag for renteudgifterne. Og dit apS kan så derefter placere de lånte penge på en bankkonto.

Din gevinst opstår, fordi dit apS får et skattefradrag for renteudgifterne, som er højere end den skat, du betaler af renteindtægterne.

For at udnytte muligheden er der tre krav til din privatøkonomi:

  • For det første skal du have en negativ kapitalindkomst. Populært udtrykt betyder det blot, at du skal have flere renteudgifter end renteindtægter ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display