Sådan rammer skattekaos dig

Det giver nu for alvor problemer og kaos hos Skat, at it-firmaet CSC ligger i arbejdskonflikt.

PENSION

Problemer med udbetalinger, selvangivelser der ikke er opdaterede og TastSelv-service, der ikke fungerer er blot en del af det kaos, der i øjeblikket hersker hos Skat på grund af den nu månedlange arbejdskonflikt hos it-firmaet CSC.

Derfor har Skat nu også selv på hjemmesiden oplyst, at listen over problemer efterhånden er alenlang – og der er ikke umiddelbart udsigt til forbedringer.

Det betyder blandt andet, at nogle udbetalinger tager lidt længere tid, at den udvidede selvangivelse kommer senere ud end den plejer.

Samtidig er systemer, der arbejder sammen med TastSelv, ikke er opdateret, og derfor kan nogle tal se forkerte ud, hvis man logger på TastSelv.

Det giver glødende telefoner hos Skat, da strejken hos CSC medfører flere henvendelser, og det derfor tager længere tid at besvare de enkelte henvendelser, advarer Skat.

Hvis det fremgår af din årsopgørelse, at du skal have overskydende skat udbetalt til din NemKonto, må der forventes en lille forsinkelse.

Hvis der ikke står på årsopgørelsen, at den overskydende skat skal udbetales til din NemKonto, så kan man komme til at vente i lang tid på at få udbetalt beløbet. Det gælder typisk, hvis beløbet skal modregnes en gæld til det offentlige, eller hvis Skat af anden grund skal kontrollere udbetalingen.

Kilde: Skat.dk

Tags

Anbefalede artikler