Pensionsskolen: Pensions-opsparing

En af de helt store poster på budgettet er opsparingen til pension. Og da den med tiden løber op i rigtig mange penge, gælder det om at få pengene investeret bedst muligt. I denne pensionsskole får du masser af gode og forståelige råd, der hjælper dig til at få mest muligt ud af din pensionsopsparing.

PENSION


Fra Penge & Privatøkonomi 2008

Afsnit 1: Pension er ‘bare’ god planlægning

Pensionsopsparing er dybest set et spørgsmål om at flytte indkomst fra fortiden ind i fremtiden på en skattemæssig optimal måde. Det sætter vi fokus på i første afsnit af vores nye pensionsskole.
Hent Afsnit 1.

Afsnit 2: Få overblik over dine pensioner

Overblik er guld værd i vores komplekse verden. Når du ved præcis, hvilke pensionsordninger du har, og hvordan de kan spille sammen om at give dig mest muligt i pension, er nattesøvnen reddet.
Hent Afsnit 2.

Afsnit 3: Tag magten over din pension

I dette kapitel af pensionsskolen kigger vi på, hvilke pensionsordninger du selv kan administrere, og hvordan du helt konkret griber det an, når pengene skal investeres. En times opmærksomhed en gang om måneden kan spare dig for hundredtusindvis af omkostningskroner.
Hent Afsnit 3.

Afsnit 4: Skab et mål for din investering

Vejen til en fed pensionsopsparing går via klare risiko- og afkastmål, en dynamisk investeringshorisont og en god strategi, der kan tåle op- og nedture på aktie- og obligationsmarkedet.
Hent Afsnit 4.

Afsnit 5: Vælg de rigtige værdipapirer

Ved at udvælge de rigtige værdipapirer til din pensionsordning opnår du det bedst mulige afkast med den ønskede stabilitet.
Hent Afsnit 5.

Afsnit 6: Få mest ud af dine pensioner

Der er mange beslutninger, der skal træffes op til og efter, at du går på pension, og pensionerne skal bruges i den rigtige rækkefølge. Vi gennemgår de vigtigste tidpunkter og beslutninger.
Hent Afsnit 6.

Tags

Anbefalede artikler