Papirløs forskudsopgørelse

PENSION

Visne blade på vejen varsler i år ikke post i brevsprækken fra Skat.

For første gang kommer forskudsopgørelsen nemlig ikke automatisk på papir, men kan ses i skatteydernes skattemapper på www.skat.dk fra mandag den 10. november.

Datoen er udskudt fra den 5. november, fordi regeringen, Danske Folkeparti og Liberal Alliance i sidste øjeblik enedes om at suspendere den Særlige Pensionsopsparing i 2009.

Hvis du gerne vil varsles, når forskudsopgørelsen kan ses og ændres, kan du få besked ved at indtaste e-mail-adresse eller mobilnummer i TastSelv på Skats hjemmeside.

Reguleringsprocenterne for næste års forskudsopgørelse er dog allerede offentliggjort. Ved den automatiske forskudsregistrering bliver indkomsten for 2009 vurderet til:

- Indtægterne ifølge årsopgørelsen for 2007 med tillæg af otte procent, eller.- Indtægterne ifølge forskudsregistreringen for 2008 med tillæg af fire procent.

Forskudsopgørelsen vil dog primært tage udgangspunkt i indtægterne ifølge årsopgørelsen for 2007.

Hvis du har rettelser til forskudsregistreringen, kan du ringe til Skat på 72 22 18 18, troppe op på et skattecenter eller selv foretage rettelserne via TastSelv på www.skat.dk

Tags

Anbefalede artikler