Løkke til K: Glem skattelettelser

Den står ikke på skattelettelser i den kommende valgperiode, hvis Lars Løkke Rasmussen stadig sidder ved roret, slår regeringschefen fast.

PENSION

Danskerne kan ikke se frem til skattelettelser de næste fire år.

Så klar er meldingen fra statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), efter at regeringspartnerne fra De Konservative har forlangt, at hvis der bliver penge til overs fra de igangværende 2020-forhandlinger, skal de bruges til at lette skattetrykket. Det skriver Tv2.dk.

“Der bliver ikke plads til skattelettelser i den næste valgperiode – udover de skattelettelser, som er sat på stand by,” siger Lars Løkke Rasmussen til TV2.

“Danskerne har selv betalt nogle skattelettelser, som vi var nødt til at midlertidig fryse ned, da vi skulle samle kriseregningen op – de skal selvfølgelig tøs op igen. Men derudover vil der i den næste valgperiode ikke være plads til skattelettelser,” fastslår statsministeren.

I forvejen har Dansk Folkeparti og Kristendemokraternes Per Ørum Jørgensen, der sidder på det 90. mandat, afvist, at eventuelle overskydende penge skulle bruges på andet end forbedringer i velfærden.

Kilde: TV2

Tags

Anbefalede artikler