Planlæg din pension, så du får mest muligt ud af dine penge

Annonce

PENSION

Har du investeringer, eller investérbare midler for mere end 2,5 mio. kroner, kan du med fordel downloade guiden ”Pensionsplanlægning på 15 minutter”. Selvom du allerede har en pensionsplan, er der særdeles nyttige undersøgelser og analyser, du kan gøre brug af. Guiden dækker bl.a. emner som:

  • Hvor længe skal din portefølje kunne forsørge dig?
  • Hvad er dit primære mål med din investering?
  • Hvilke overvejelser bør du gøre dig?
  • Og meget mere!

 

Download hele guiden her!

 

Hvem er vi?
Fisher Investments Norden er den danske filial af Fisher Investments Europe Limited1, der er en del af den globale Fisher organisation, som forvalter aktiver for mere end 3,3 milliarder kroner i Danmark og mere end 467 milliarder på verdensplan2. Moderselskabet, Fisher Investments, blev grundlagt i 1979 og er et globalt kapitalforvaltningsfirma, der i dag er en af verdens 500 største kapitalforvaltere3. Fisher Investments Europe sætter en ære i at hjælpe kunderne bedst muligt, så de kan nå deres finansielle mål ved hjælp af proaktiv og høj personlig service, samt global porteføljeforvaltning.

Investering i aktiemarkedet involverer risiko for tab og der er ingen garanti for, at man får den investerede kapital tilbage, hverken helt eller delvist. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

1
Fisher Investments Europe Limited (selskabsnr. 3850593) er autoriseret og reguleret af UK Financial Conduct Authority (FCA-nr. 191609) og har vedtægtsmæssig adresse på: 2nd Floor, 6-10 Whitfield Street, London, W1T 2RE, Storbritannien.

2 Pr. 31. juli 2016.

3 Kilde: The 500 Largest Asset Managers: P&I/Towers Watson Global 500 Research and Ranking, Year End 2014. Towers Watson, 2. november 2015.

Tags

Anbefalede artikler