Hvor godt klarede dine pensionspenge sig i 2016?

Annonce

PENSION

Uanset hvor tæt du er på pensionsalderen, så er det en god idé at have en plan. Ofte ser vi, at folk glemmer nogle af de helt centrale overvejelser omkring deres pension. Vi samlet nogle af de vigtigste overvejelser du bør gøre dig, i én guide.

 Guiden indeholder bl.a. gode råd og analyser omkring følgende:

  • Bibehold din levestandard når du går på pension!
  • Hvor stor en udtrækningsgrad skal du kalkulere med?
  • Hvor meget skal din portefølje vækste?
  • Hvilken risikograd er du villig til acceptere og hvordan kan det påvirke dit endelige rådighedsbeløb?

Download hele guiden her!

Hvem er vi?
Fisher Investments Norden er den danske filial af Fisher Investments Europe Limited1, der er en del af den globale Fisher organisation, som forvalter aktiver for mere end 472 milliarder på verdensplan2. Moderselskabet, Fisher Investments, blev grundlagt i 1979 og er et globalt kapitalforvaltningsfirma, der i dag er en af verdens 500 største kapitalforvaltere3. Fisher Investments Europe sætter en ære i at hjælpe kunderne bedst muligt, så de kan nå deres finansielle mål ved hjælp af proaktiv og høj personlig service, samt global porteføljeforvaltning.

Investering i aktiemarkedet involverer risiko for tab og der er ingen garanti for, at man får den investerede kapital tilbage, hverken helt eller delvist. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

  

1 Fisher Investments Europe Limited (selskabsnr. 3850593) er autoriseret og reguleret af UK Financial Conduct Authority (FCA-nr. 191609) og har vedtægtsmæssig adresse på: 2nd Floor, 6-10 Whitfield Street, London, W1T 2RE, Storbritannien.

2 Pr. 30 September 2016.

3 Kilde: The 500 Largest Asset Managers: P&I/Towers Watson Global 500 Research and Ranking, Year End 2014. Towers Watson, 2 November 2015.

Tags