Får du penge tilbage i skat?

Du kan allerede nu tjekke din årsopgørelse på Skats hjemmeside.

PENSION

Bliver der råd til lidt ekstra gode bøffer eller står du til et skattesmæk? Det kan du tjekke allerede nu på Skats hjemmeside, skriver Berlingske.

Selvom du først officielt kan tjekke din årsopgørelse 5. marts, kan du allerede nu smugkigge ved at logge ind på Skats tastselv-menu. Her har Skat indsamlet alle relevante oplysninger om dig, og ved at klikke på ‘beregn skatten’ kan du se, om du skal af med restskat eller får overskydende skat tilbage.

Men inden du bryder ud i jubel eller giver dig til at kysse mønterne farvel, er det en god idé lige at vente, til Skat er færdig med at bruge lommeregneren. Den endelige årsopgørelse er nemlig først klar den 5. marts, og indtil da er tallene usikre, understreger Skat.

Alligevel kan hjemmesiden godt give et praj om, hvorvidt du skylder Skat penge eller omvendt. Hvis du synes, det ser ud til at Skat har indhentet alle tal om dig og tallene er korrekte, vil regnestykket i grove træk gå op, og det resultat, du ser nu, vil være cirka det samme som det endelige resultat, du kan tjekke 5. marts.

Kilde: b.dk

Tags

Anbefalede artikler