Få mere ud af din pensionsopsparing!

Annonce

PENSION

Når du planlægger din pension, er der en del ting du skal tage stilling til. Så hvorfor ikke høre, hvordan dem der selv har fået det bedste ud af deres pension har gjort det? I denne guide har vi samlet de bedste tips til at få mest muligt ud af din pensionisttilværelse.

Guiden indeholder bl.a. gode råd omkring følgende:

  • I hvor høj en grad skal du involvere dine børn?
  • Pension i udlandet – er det værd at overveje?
  • Passer din bolig til det liv du ønsker at føre?
  • Hvordan sparer du penge uden at skære ned på din livsstil?


Download hele guiden her!
 


Hvem er vi?
Fisher Investments Norden er den danske filial af Fisher Investments Europe Limited1, der er en del af den globale Fisher organisation, som forvalter aktiver for mere end 472 milliarder på verdensplan2. Moderselskabet , Fisher Investments, blev grundlagt i 1979 og er et globalt kapitalforvaltningsfirma, der i dag er en af verdens 500 største kapitalforvaltere3. Fisher Investments Europe sætter en ære i at hjælpe kunderne bedst muligt, så de kan nå deres finansielle mål ved hjælp af proaktiv og høj personlig service, samt global porteføljeforvaltning.


Investering i aktiemarkedet involverer risiko for tab og der er ingen garanti for, at man får den investerede kapital tilbage, hverken helt eller delvist. Tidligere resultater er ikke en indikation af fremtidige resultater.

1 Fisher Investments Europe Limited (selskabsnr. 3850593) er autoriseret og reguleret af UK Financial Conduct Authority (FCA-nr. 191609) og har vedtægtsmæssig adresse på: 2nd Floor, 6-10 Whitfield Street, London, W1T 2RE, Storbritannien.

2 Pr. 30 September 2016.

3 Kilde: The 500 Largest Asset Managers: P&I/Towers Watson Global 500 Research and Ranking, Year End 2014. Towers Watson, 2 November 2015.

Tags