Er efterlønnen forvirrende? Her er hjælp

En ny hjemmeside tilbyder målrettet vejledning til de danskere, der endnu ikke ved, hvad de vil gøre ved deres efterlønsindbetalinger.

PENSION

Fra den 3. april og seks måneder frem skal danskerne, som har indbetalt til efterlønnen, tage stilling til, om de vil have pengene udbetalt, eller om de vil blive i efterlønsordningen.

Tag efterløns-testen: Skal du blive i efterlønsordningen?

Men det er nok ikke alle, som har så meget indsigt i de økonomiske regnestykker omkring efterløn, pension og opsparing , at de allerede kan træffe en kvalificeret beslutning.

Derfor lancerer AK-Samvirke nu en ny hjemmeside, www.efterloen.com, som er målrettet mod at hjælpe danskerne med at træffe det bedst mulige valg. På hjemmesiden kan man finde otte korte film, som er målrettet til hver sin aldersgruppe, så man kan hente hjælp.

“Vi vil gerne fortælle, at rigtig mange har et vigtigt valg, de skal tage i det næste halve år. Vi kan ikke fortælle folk, hvad de skal gøre, men vi kan give dem input til nogle overvejelser, som kan gøre deres beslutning lettere at tage,” siger direktør i AK-Samvirke, Verner Sand Kirk, i en pressemeddelelse.

På hjemmesiden kan man også finde fakta om efterlønnen, artikler, ordforklaringer og svar på de mest stillede spørgsmål.

Læs også: Alt om efterlønsreformen – og det skal du gøre med din efterløn

 

Tags

Anbefalede artikler