14 gyldne pensionsråd

Pension handler om at flytte indkomst fra nutiden ind i fremtiden.

PENSION

Pension handler om at flytte indkomst fra nutiden ind i fremtiden. Dybest set er det meget enkelt, men et væld af skatteregler, pensionsregler og særlige forsikringsforhold betyder, at pensionsopsparing desværre ikke er enkelt. Ydermere kender man ikke fremtiden og dermed beskatningen af ens pensioner. To forhold spiller ind her. Størrelsen og forrentningen af opsparingen og ændret lovgivning.

Begge forhold er uforudsigelige, men har stor indflydelse på de økonomiske betingelser som pensionist. Der er kun én måde at forsøge at aflure fremtiden på. Det er ved at kende reglerne godt og indrette sin økonomi så fleksibelt, at man løbende kan korrigere og optimere. Vi har samlet de 14 bedste og mest kontante pensionsråd her på siderne. Disse råd er destillationen af de vigtigste pointer for pensionsopsparingen. Følger du dem, har du al mulig grund til at føle dig på sikker vej mod en tryg pensionisttilværelse.

Ændringer i lovgivningen kan vi ikke forudse. Det eneste, vi kan, er at sørge for både at have opsparing i pensionsordninger, fri opsparing, opsparing i bolig og opsparing via selskaber. Det giver mulighed for at justere løbende og agere med rettidig omhu.

Tags

Anbefalede artikler