Prisen for at starte helt forfra

Tanken om at begynde forfra på karrieren er fristende, hvis jobbet er blevet til sur pligt. Men når du sidder med børn, bil og lån kan økonomien være den store barriere. Det kan dog lade sig gøre. Mød den 43-årige fysioterapeut Kenneth Schelde Andreasen, der studerer jura og regner med at være advokat, før han fylder 50 år.

KARRIERE

En aften i det tidlige forår 2011 sad fysioterapeut Kenneth Schelde Andreasen og hans kone Anne sammen i sofaen i deres hjem i Nyråd uden for Vordingborg. Parrets to drenge på 10 og 12 år var lagt i seng, og Kenneth var endnu en gang be­gravet i en bog om organisering af og ledelse i sundhedssektoren. Anne så på sin mand og sagde:

»Hvorfor bruger du ikke tiden på at læse noget fornuftigt? Noget, der fører til noget – en ny uddannelse?«

Dét blev stikordet, der satte Kenneth i løb efter en ny karriere. Allerede samme aften fandt han pc og gamle eksamensbeviser frem og gav sig til at undersøge universiteternes adgangskrav. For nok var han glad for faget fysioterapi. Men han var også gennem årene blevet optaget af strukturen i det sundhedssystem, som patienterne er en del af, og »som ikke altid fungerer særlig godt« ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display