Liste: Hvor rig er du?

Nu kan du sammenligne din egen formue med Danmarks rigeste og se, hvor langt du er fra toppen af den økonomiske kransekage.

  Foto: istockphoto.com  

KARRIERE

Er der støv på kistebunden, eller mangler du plads i madrassen til alle de overskydende kontanter?

Hvert år opgør Danmarks Statistik danskernes formuer og rangerer dem på formuelisten. I år har investeringsforeningen SKAGEN Fondene lanceret et minisite, der gør det ekstra nemt at finde sig selv på listen. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste din boligs værdi samt indeståender på dine bankkonti og depoter og med et enkelt klik, finder du ud af, præcis hvor højt du er placeret på listen over Danmarks rigeste.

Vi bliver rigere og rigere

Siden finanskrisen i 2008 er danskerne blevet rigere og rigere. Vores finansielle nettoformue er steget med 300.000 kr. eller hele 127 procent siden 2009. Det er især vokseværk i danskernes pensionsformuer, der trækker vores samlede rigdom i en positiv retning. Det betyder, at hver eneste dansker i dag har en finansiel nettoformue på 538.000 kr. Lægger man boligformuen oveni, er den gennemsnitlige dansker god for mere end 1 million kroner. Det skriver Nykredit i en analyse af danskernes formueforhold.

Find din egen placering på listen ved at besøge Formuelisten hos SKAGEN Fondene.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display