Fik ludere i bonus af chefen

100 topsælgere fik lov at dyrke ubegrænset sex for firmaets penge.

KARRIERE

‘I har ydet mere end forventet – så nu skal i belønnes med turpas til et luksusbordel.’ Sådan en besked fik de 100 bedste sælgere i forsikringskoncernen Hamburger Mannheimer. Det skriver den tyske avis Handelsblatt.

De 100 topsælgere var inviteret til Budapest som belønning for en ekstraordinær indsats, og her havde Hamburger Mannheimer lejet de historiske Gellert-kurbade. Og omdannet dem til et gigantisk udendørsbordel med omkring 20 prostituerede. Til fri afbenyttelse hele aftenen for de dygtige sælgere.

“Da vi først var kommet ind, kom damerne hen og viste os, ‘hvad de kunne’,” fortæller en anonym sælger fra forsikringsgiganten.

Luderturen er en ren tilståelsessag for Hamburger Mannheimer.

“Det er rigtigt, at en sådan rejse fandt sted i juni 2007,” siger chef for presserelationer i koncernen, Alexandra Klemme.

Kvinderne var mærket med tre forskellige armbånd, som indikerede, hvilke ydelser de tilbød. De allermest lækre luksusludere gik med hvidt armbånd og var forbeholdt toppen af poppen i selskabet.

At historien nu er sluppet ud pressen, er bestemt ikke en del af en offensiv kommunikationsstrategi.

“Vi blev kropsvisiteret ved indgangen og sikkerheden var højere end i lufthavnen. Kameraer var strengt forbudte,” afslører en ansat, der var med til sexfesten.

Han fortæller samtidig flere saftige detaljer fra aftenen.

“Alle kunne vælge en kvinde, tage hende med hen til en seng og gøre præcis med hende, hvad han ville. Når man så var færdig, fik hun et stempel på armen, så man kunne se, hvor mange hun havde været sammen med,” lyder det.

Nogle kvinder havde mere end et dusin stempler på armen, da aftenen var omme.

Efter sexrejsen er kommet til offentlighedens kendskab, er alle forsikringsfolkene nu blevet beskattet med 3.000 Euro. For at have modtaget et dyrt personalegode.

Kilde: Handelsblatt

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display