Endnu en guldfugl i Dong

Rune Róin i Dong tog op mod 10 millioner kroner med sig, da han stoppede i virksomheden for omkring et år siden.

KARRIERE

Endnu en milliondreng i Dong er dukket op og overgår klart hovedparten af de sager, der allerede er omtalt.

Rune Róin tog op mod 10 millioner kroner med sig, da han stoppede i virksomheden for godt et år siden. Det skriver Børsen.

Han var en af den i øjeblikket fritstillede Jakob Baruël Poulsens nærmeste medarbejdere i den efterhånden berygtede Corporate Affairs-afdeling.

“Jeg kan ikke sige noget konkret i forhold til min fratrædelsesordning,” siger Rune Róin i dag til Børsen og vil hverken be- eller afkræfte, hvor meget han modtog.

Han blev i 2010 leder af Corporate Finance-afdelingen, som var en del af Corporate Affairs. Her stod han for at købe og sælge virksomheder for Dong.

“Jeg har afkortet min juleferie, jeg har arbejdet i måneder uden at holde weekender, og jeg har haft uger, hvor jeg ikke har fået sammenhængende søvn i mere end to timer,” siger han til avisen.

Rune Róin er endnu ikke en del af den interne granskning. Det kan skyldes, at hans sag først bliver undersøgt senere, fordi han pludseligt forlod energikoncernen for et år siden.

Indtil videre har der kun været tale om fire nøglemedarbejdere, der havde meget lukrative løn- og fratrædelsesvilkår.

Tidligere på ugen kom det frem, at Jakob Baruël Poulsen har en fratrædelsesordning, der vil give ham over 20 millioner kroner – også selv om han selv siger op.

Netop de forgyldte medarbejdere er ifølge bestyrelsen i Dong grunden til tidligere direktør Anders Eldrups fyring.

Kilde: borsen.dk

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display