Dalby afviser: Jeg har ikke truet nogen

Ifølge Camilla Dalby og spillerforeningen er det løgn, at de skulle have truet flere af spillerne til at stoppe på landsholdet.

KARRIERE

Hvad der startede som en økonomisk krise mellem landsholdspillerne og DHF, har nu udviklet sig til noget af en beskidt mudderkastning, hvor beskyldninger om trusler flyver igennem luften.

Men nu tager Randers-spilleren Camilla Dalby og Spillerforeningen til genmæle og kalder beskyldningerne om trusler for en lodret løgn, og de understreger, at ingen er blevet truet.

“Det med trusler er helt ude i hampen,” lyder Dalbys reaktion til ekstrabladet.dk via foreningens direktør, Michael Sahl.

Reaktionen kommer efter, at flere anonyme spillere, i en artikel i dagens udgave af B.T., hævder, at blandt andet Camilla Dalby og Mette Melgaard har truet nogle af de unge spillere til ikke at stille op for det kvindelige håndboldlandshold.

“Jeg ved, at nogle af de mere rutinerede har presset dem til at sige nej, selvom de gerne ville spille på landsholdet,” siger en af spillerne, der dog har trodset presset og spiller videre på landsholdet, til B.T.

Kilde: ekstrabladet.dk

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display