5 gode råd til dit gyldne håndtryk

Her er 5 gode råd, som kan hjælpe dig med at opnå et gyldent håndtryk, næste gang du skifter arbejde.

KARRIERE

Forlang i så fald mindst tre måneders fratrædelsesgodtgørelse i din kontrakt foruden passende opsigelsesperiode. Jo mere specialiseret du er, jo mere kan du kræve.

Firmaer med bare lidt tanke for deres omdømme har vanskeligt ved at nægte en fyret ansat hjælp til at komme videre med et outplacementforløb. Og bliver du opsagt midt i en MBA, så få firmaet til at betale for resten af forløbet.

 

Få indføjet i ansættelseskontrakten, at du kan overtage dine løngoder, hvis du fratræder eller bliver fyret. Så kan du beholde dit mobilnummer, alle kender, din computer, som indeholder alt, din netopkobling og eventuelt din firmabil. Uanset om du har en konkurrenceklausul eller ej, så få skrevet ind din fratrædelsesaftale, at du har ret til at tage job i konkurrerende firmaer i opsigelsesperioden, så dit cv ikke sander helt til. Skriv gerne selv et udkast til din ansættelseskontrakt. Det vil gøre et indtryk på din kommende chef, at du er velforberedt, og samtidig får du lettere ved at gennemtrumfe dine særlige krav.

 

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display