Vind når andre taber

Aflever 100 kroner som kunde og få 92 retur. Det lyder som den ideelle forretningsmodel og er tæt på virkeligheden for online bookmaker- branchen. Her tjener de børsnoterede selskaber, når kunderne taber - og ved det kommende vm i fodbold kan branchen igen slå alle rekorder. Få indsigt i branchen og tjek analysen af 5 bookmaker-aktier.

INVESTERING

Når økonomiske bekymringer afløser vejret som foretrukket smalltalk emne, nævner mange eksperter klassikere som guld og obligationer som såkaldt sikre havne. Men under den seneste finanskrise kom der også nogle mere overraskende bud såsom alkoholproducenter og bookmakere. Retorikken lød, at uanset hvor galt alting står til, vil vi altid drikke og spille – måske endda mere under økonomiske problemer.

Begge de to laster har været en del af menneskeheden i evigheder, men firmaerne, som tilbyder sportsvæddemål, casino, bingo og poker fra online platforme, er ikke mere end 15 år gamle. Det er altså en ekstrem ung branche, som slås om de mange milliarder kroner, der spilles for verden over, og som får et ekstra skud hasard, når VM i fodbold begynder i Brasilien. Slutrunder er notorisk kendte for at være online-bookmakernes højsæson ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler