Uventet succes til lille aktie

Det gamle trykkeri F.E. Bording var sammen med resten af branchen på vej i den gale retning i en verden med aftagende papir-interesse. Men et modigt sporskifte har givet pote - nu forfølges vækstplanerne på fuldt blus.

INVESTERING

Du kender sandsynligvis ikke F.E. Bording. Det gør ikke så meget, heller ikke selv om firmaet har eksisteret i 222 år. Langt vigtigere er det, at de kender dig – det lever de nemlig af.

Det traditionsrige trykkeri, der gennem århundreder har lavet alt fra bøger, bonner og flybilletter, tog for godt 10 år siden et modigt valg. Selskabet stoppede med at gøre, hvad det gjorde bedst. Stoppede med at være en produktionsvirksomhed. Efter en analyse af det faldende marked tvang virksomheden sig til at genopfinde sig selv.

Den rettidige erkendelse af branchens vanskelig­heder og innovativ ledelse af virksomheden har siden skabt forudsætningerne for en interessant og perspektivrig aktie. Et selskab som endda formår at tjene penge i den ellers ekstremt pressede branche ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags