Udsigt til milliongevinst

Tommy Daugaard Sørensen har et selskab, som han ikke bruger. Men hvis han aktivt bruger det til at investere, kan han opnå en stor skattefri gevinst.

INVESTERING

‘Side 1: Udsigt til milliongevinst’

I kunstens verden findes et fænomen, som hedder stendhalsyndromet. Det giver sig udtryk i svimmelhed som følge af overdreven indtagelse af kultur. Nu vil nogle måske sige, at det er en kunst at have styr på økonomien, og mange tal er i hvert fald noget, som kan få hovedet til at køre rundt på de fleste. Og Tommy Daugaard Sørensen er ingen undtagelse. Aktier, boliglån, et anpartsselskab, skat og pensioner. Hvordan er det lige, han får styr på det hele?

 

Tommy Daugaard er single og bor i et hus på Amager. Egentlig ville han sætte det i stand, men en kombination af høje priser på alt fra materialer til arbejdskraft og en stor have har fået ham på andre tanker. Jeg vil have noget, der er mindre siger han. Men at skifte fra noget stort til noget småt er ikke det samme, som at skifte fra noget dyrt til noget billigt.

 

Men inden vi går i selvsving, så lad os hæfte os ved en ting: Boligen tjener selvfølgelig som tag over hovedet, men den er også en måde at prioritere sine indkomstforhold på. Det lyder måske kryptisk, men som Kim Valentin viser i denne måneds formuetjek, er det med til at gøre en forskel på Tommys bundlinje på to millioner kroner.

‘Side 2: Udsigt til milliongevinst’

Tags

Cxense Display