Tryg forbereder markedet på ny rapporteringsstruktur

INVESTERING

Fra moderne og eftertragtet, henover kedelig og uønsket og tilbage til populær og efterspurgt igen …

Det må være lidt af en emotionel rutsjebanetur at være parcelhus i Danmark. Da de fleste af dem blev bygget i 1960’erne og 70’erne, kunne de bære deres tagudhæng og klassiske gule eller røde mursten med stolthed, for de var moderne og dét, som alle ville have.

De piplede frem på det danske landkort. Men nogenlunde samtidig som 80’ernes hip hop-stil og soda stream-maskinerne røg ud i kulden, fik parcelhusene også den kølige skulder af danskerne, som pludselig ønskede sig en anden type hus.

Så kiggede en finanskrise forbi det yndige land, og da den valgte at slå lejr i længere tid, er det måske alligevel parcelhusene, som ler sidst, for de har et prisniveau, der er opnåeligt i hårde tider, og derfor er de igen eftertragtede sager.

Rundt omkring bag de danske ligusterhække ligger der 1,1 million parcelhuse, og halvdelen af disse er opført i 1960’erne og 70’erne.

På grund af deres store antal, størrelse, alder og byggemåde er disse huse den største energiforbruger blandt Danmarks bygninger, og derfor står mange af dem foran mere eller mindre gennemgribende renoveringer, hvis de fortsat skal kunne bryste sig af at være en attraktiv bolig for danskerne.

Se her, hvordan du kan få bragt dit parcelhus up to date, så det igen kan være stolt af sig selv og alle dets forcer.

Læs om:

 

… og få masser af tips.

Tags

Anbefalede artikler