Tid og penge på arbejde

Ud over dine penge er din tid den vigtigste ressource, når du investerer. Se, hvordan de professionelle porteføljeforvaltere bruger deres tid, og få deres bedste tips med på vejen.

INVESTERING

Claus Vorm fra Nordea Invest tænker først og fremmest på stabilitet. Han udvælger aktier, der på udvalgte parametre har små udsving. 8.000 selskaber er på bruttolisten. Så meget kan ingen overskue – derfor tager forvalteren avancerede modeller og algoritmer i brug.

"Vores overordnede strategi er at investere i stabile aktier verden over. Det gør vi, fordi vi mener, at stabile aktier giver et højere afkast med en lavere risiko. Stabile aktier er typisk veletablerede, større og markedsledende selskaber inden for deres sektorer. Selskaberne tilhører generelt de mere kedelige aktier. Som investor i stabile aktier skal man altså ikke forvente pludselig at stå med en aktie, der bliver fordoblet i værdi. Det lever vi selv fint med. Til gengæld giver stabile aktier normalt meget mere sikkerhed i perioder med finansiel turbulens" ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler