TDC kan vinde kampen mod tiden

Udfordringerne tårner sig op for ledelsen i TDC, men alligevel er der forhold, der gør telegiganten til en interessant investering.

INVESTERING

Selv det allermest moderne skal til sidst ende på museum. Selv om det ville være urimeligt at betegne TDC som modent til museum, er det alligevel værd at holde denne gamle visdom i erindring, hvis du overvejer at købe selskabets aktie.Vi skal blot et årti tilbage i tiden, før TDC og dets uden- og indenlandske konkurrenter blev betragtet som vækstselskaber. Men i de seneste år har væksten haft negativt fortegn: Selv om telekommunikation betyder stadigt mere i vores hverdag, er teleydelserne også i stigende grad hyldeprodukter, som bliver konkurreret ned i pris. I den forstand er der tale om, at TDC slår sine folder i et modent marked.Kunsten for TDC har så været hele tiden at skære i omkostningerne – blandt andet ved de fyringer, der vækker opmærksomhed i medierne – så der er en fin sjat tilbage på bundlinjen, men uden at servicen løber ud i sandet, så kunderne flygter ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags