Succesfuldt aktieprojekt børsnoteres – vi fejrer det med kursrabat til de første investorer

Obton lancerer nu Solenergi Stabil - et aktieprojekt med faste, årlige udbytter, som er designet efter investorernes ønsker, hvor et succesfuldt koncept kombineres med en række nye fordele.

Annonce

INVESTERING

Du har nu mulighed for at blive medejer af et grønt investeringsprojekt, der med sin daglige produktion fra store solcelleparker genererer en sund drift og et gennemsnitligt, årligt afkast på 8%.

Projektet er baseret på et gennemtestet koncept med to referenceprojekter, der tilsammen har over 400 investorer og investeringer for mere end 2,4 mia. kr. Begge projekter lever op til deres budgetter, og investorerne modtager planmæssigt deres udbytter.

Få tilsendt prospektet og se historikken for referenceprojekter.

Børsnotering og nye fordele

Som noget nyt har vi denne gang skabt et projekt med en bedre omsættelighed af aktien, som vi planlægger at børsnotere på Nasdaq. Derudover har vi udarbejdet en ny strategi for geninvestering af selskabets kapital, således at det årlige afkast styrkes.

Er projektet relevant for dig?

Du kan investere i Obton Solenergi Stabil, hvad enten du er privatinvestor og vil investere for frie midler eller pensionsmidler, eller du er selskabsinvestor med overskudslikviditet i din virksomhed.

Obton Solenergi Stabil er et stærkt alternativ til dyre aktier og lavt forrentede obligationer. Med en investering kan du reducere den samlede risiko i din investeringsportefølje, da infrastruktur, herunder solenergi, udgør en vigtig aktivklasse for optimal risikospredning.

Få tilsendt et prospekt pr. mail her.

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display