Skjult formue i nordjysk selskab

Gabriel Holding gemmer på en skjult formue, som ikke kan ses i regnskaberne. Det kan sende aktiekursen højt til vejrs hos den i forvejen veldrevne tekstilproducent.

INVESTERING

Gabriel Holding er ikke en virksomhed, som stjæler mange avis­overskrifter i løbet af et år. Men i al diskretion er selskabet blevet en af Europas største tekstilproducenter, og nu er det også endt som et betydeligt ejendomsselskab i Aalborg.

Gabriel har traditionelt leveret tekstiler til en række erhvervsområder som tog­sæder og kontormøbler og er i øjeblikket inde i en interessant udvikling, hvor salget af tekstiler til møbelproducenter til private vinder hurtigt frem. Det giver den i forvejen solide forretning endnu flere ben at hvile på. Risikoen ved at investere i selskabet bliver sænket yderligere ved, at Gabriel i vidt omfang har outsourcet sine aktiviteter til udlandet, hvilket har efterladt de store, gamle produktionslokaler midt i Aalborg til andre formål – en konsekvens som kan blive en sand guldmine for virksomheden ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display