SKAGEN Fondene høster hæder for at slå markedet

Aktiefonden SKAGEN Kon-Tiki har de seneste måneder høstet flere prestigefyldte priser for evnen til at skabe imponerende afkast på globale aktier - 15,99 procent i snit siden 2002.

INVESTERING

Ved Morningstar Fund Awards 2014 blev SKAGEN Kon-Tiki i marts kåret som den bedste fond i Danmark indenfor investering i Globale Nye Markeder - Aktier. Men denne fornemme hæder er allerede blevet overtrumfet, for siden har Morningstar yderligere hædret teamet bag SKAGEN Kon-Tiki med den prestigefyldte pris som årets bedste europæiske forvalter af globale aktier.

Og det er da også et imponerende afkast, som fonden har leveret til sine investorer. Siden starten i 2002 har fonden givet 15,99 procent i gennemsnitligt årligt afkast ved udgangen af 2013 sammenlignet med referenceindekset, som har givet 7,77 procent i samme periode.

Har slået markedet 19 af 20 år
Nikolaj Holdt Mikkelsen, chefanalytiker i Morningstar, fremhævede ved den danske prisoverrækkelse, at ledende porteføljeforvalter Kristoffer Stensrud alt i alt har leveret resultater i nu 20 år.

”Veteranskipper Kristoffer Stensrud havde endnu et fremragende år i 2013 med en outperformance på 10,8 procent point i forhold til peer group. Selvom 2013 måske har været exceptionelt godt, så er Stensrud på ingen måde ukendt med det at slå benchmark, idet det er lykkedes for ham i 19 af de sidste 20 år i SKAGEN fondene,” siger Nikolaj Holdt Mikkelsen.

Du kan få del i successen
SKAGEN Kon-Tiki er åben for både professionelle og private investorer - læs mere om fonden HER. Eller tilmeld dig et gratis, uforpligtende og inspirerende orienteringsmøde hos SKAGEN Fondene HER.

 

Tags