Sidste chance: Deltag i populært boligprojekt med årlige afkast på 9%

Som investor bliver du medejer af over 300 attraktivt beliggende lejligheder i København og Aarhus. Du får et årligt afkast på 9% og slipper for arbejdet med udlejning, vedligehold og administration.

Annonce

INVESTERING

På kort tid har mere end 220 investorer tegnet aktier for over 230 mio. kr. i aktieprojektet Koncenton Metropol Ejendomme II, som snart forventes fuldtegnet. Som investor bliver du medejer af over 300 attraktivt beliggende lejligheder i København og Aarhus. Du får et årligt afkast på 9% og slipper for arbejdet med udlejning, vedligehold og administration.

Modtag materiale og læs mere om projektet og de indkøbte ejendomme

Når du investerer i projektet forrenter du ikke alene dit indskud med 9% om året – du får også anvisningsret til de mere end 300 lejligheder med eftertragtede beliggenheder i København og Aarhus.

Investeringen kan således foretages som et alternativ til at købe lejlighed – f.eks. hvis du overvejer et forældrekøb eller selv ønsker at flytte i en lejlighed i byen. Ejendomsporteføljen består nemlig af såvel rummelige familieboliger med 2, 3 og 4 værelser som ungdomsboliger med eget køkken, bad og toilet.

Få materiale om de attraktive boliger og investeringscasen

Ud af projektets årlige afkast på 9% udbetales der faste årlige udbytter på 4%, og det forventede afkast er uden indregnede værdistigninger. Det vil sige, at en værdistigning på ejendommene blot vil øge afkastet. Stiger ejendomsværdien fx med 2% p.a. bliver det årlige afkast over en 10-årig periode i stedet for 12,44%.                                                     

Dine fordele som investor

- Du undgår besvær med indkøb, udlejning, vedligehold og administration

- Du opnår et gns. årligt afkast på 9% - heraf årlige udbytter på 4%

- Du får anvisningsret til over 300 lejligheder i København og Aarhus

- Du investerer i et afprøvet og succesfuldt koncept med god historik

- Du spreder din investering på flere ejendomme og minimerer risici

- Du har en struktureret exit-mulighed allerede efter projektets 5. år

- Du kan investere fra 750.000 kr. i projektet

Klik her og modtag et propekt

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display