Sejrsstemning i en tabertid

Brdr. A&O Johansen sælger udstyr til håndværkere, som agerer i en meget konjunkturfølsom branche. Alligevel har A&O trodset nedturen og tjener i år historisk mange penge.

INVESTERING

Man kan kende en god ledelse på dens handlinger i krisetider. I det lys kan aktionærer være trygge ved håndværkergrossisten Brdr. A&O Johansen. Imponerende hurtigt er virksomheden blevet trimmet og tilpasset den nye virkelighed, og det har betydet nedgang i omsætningen, 30-40 procent færre medarbejdere og et overskud tilbage på niveau med de glade dage i 2006/2007. Der er altså udsigt til flotte overskud selv i år med lavkonjunktur. Alligevel bliver A&O-aktien handlet til 0,6 gange egenkapitalen og, efter den seneste opjustering til 90 millioner kroners overskud for 2011, ekstremt billige seks gange overskuddet efter skat ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display