Sådan spotter du en turnaround

Nogle kriseramte aktier ender med at give pengene 25, 50 og 100 gange igen? Følg med ind i turnaroundaktiernes turbulente liv, og jagt den store jackpot.

INVESTERING

Apple er et godt eksempel på en turnaround. Det er den slags virksomheder, de fleste private investorer drømmer om at sætte deres penge i. Men de er svære at finde. Det er dog let at finde kandidater, der har det dårligt og er udfordret.

»Kandidaternes aktiekurs er styrtdykket – langt mere end markedet generelt – og selskabet har kørt med tab gennem længere tid,« siger Per Hansen, investeringsøkonom i Nordnet.  

Per Hansen understreger, at der ikke er nogen gylden opskrift til at spotte de aktier, der vil give dig pengene 10, 30 og måske 100 gange igen – ellers havde han allerede skrevet bogen! Men der er en række pejlemærker, du kan gå efter ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler