Sådan får Jan udbetalt 90.000 kr. hvert år de næste 20 år

Jan har en opsparing på 1 mio. kr., som han øger med 9 pct. om året – uanset hvordan finansmarkedet udvikler sig. Han får år efter år udbetalt udbytter, som gennemsnitligt ligger på 90.000 kr. Efter 20 år er hans opsparing på 1 mio. kr. løbende blevet til 2,79 mio. kr. Nysgerrig på Jans kilde til de årlige udbetalinger?

Annonce

INVESTERING

Jan bruger verdens mest effektive energikilde
Solen. På bare halvanden time modtager Jorden nok energi fra solen til at dække verdens energibehov i et år. Udfordringen ved at erstatte forurenende, fossile brændstoffer er altså ikke at finde en ny energikilde, men derimod at udnytte solens stråler bedre. Det hjælper Jan med til, og samtidig øger han sin private opsparing med 9 pct. om året.

Hvorfor kan Jan udnytte solens stråler til at øge sin opsparing?
Omstillingen fra fossile brændstoffer til grøn energi står højt på den politiske dagsorden i Europa. Ifølge The National Energy Agency vil omkostningen for hver krone, vi ikke investerer i grøn energi frem mod 2020, være fem gange så høj efter 2020 for at kompensere for det forøgede Co2-udslip.

Dertil kommer helbredsregningen for afbrændingen af kul i energisektoren i Europa, der beløber sig til svimlende 320 mia. kr. om året, ifølge The Health and Environment Alliance.

For at fremskynde omstillingen tilbyder og garanterer en række lande i Europa en fast afregningspris i 20 år for den strøm, som bliver produceret via solcelleparker.

Solindstrålingen er historisk set stabil og afviger kun med 2,5 pct. over en årrække. Derudover betragtes solcelleteknologien, som værende gennemtestet og sikker.

Eksperterne lader solen skinne på deres investeringer
Det forudsigelige cash flow fra solcelleparker har gjort investeringen særdeles populær blandt de institutionelle investorer, herunder pensionskasserne som investerer massivt i grøn energi. Siden 2007 er markedet vokset med 12 pct. årligt med en omsætning på 2.000 mia. euro om året, hvilket forventes at stige yderligere til 4.400 mia. euro frem mod 2025.

Det er denne vækst, som Jan nu tager del i. Gennem aktieprojektet Obton Solenergi Balance er det nemlig muligt for ham og andre investorer at få adgang til de store spilleres fordele med en investering, som starter fra 750.000 kr.

Solen giver Jan flere åbenlyse fordele
Jan peger selv på en række faktorer, som tilsammen gjorde, at han investerede 1 mio. kr. i Obton Solenergi Balance:

Økonomisk gevinst:

  • Jeg får løbende udbytter på 9 pct. i gennemsnit svarende til 90.000 kr. årligt
  • Jeg får et solidt afkast, som er uafhængigt af aktier og obligationer
  • Jeg får et stærkt supplement til min nuværende pensionsordning
  • Jeg spreder min investering på solcelleparker i forskellige lande
  • Jeg øger over 20 år min opsparing fra 1 mio. kr. til 2,79 mio. kr.

Miljømæssig gevinst:

  • Jeg producerer grøn strøm svarende til det årlige energiforbrug i 60-70 husstande
  • Jeg sparer miljøet for Co2-udslip svarende til udledningen fra 80-90 personbiler
  • Jeg bidrager til at fremskynde omstillingen fra fossile brændstoffer til grøn energi

Få materiale om projektet, som Jan har investeret i her

Afprøvet koncept - Flere hundrede investorer får allerede udbytter
Konceptet bag projektet Obton Solenergi Balance er gennemtestet. Det tager afsæt i projektets forgænger ’Obton Solenergi Global’, der primo 2016 blev fuldtegnet af 230 investorer med en total aktivsum på over 1 mia. kr. Projektet har levet op til alle forudsætningerne, og investorerne har planmæssigt modtaget første udbytte i maj 2016.


Vil du lære mere om projektet og dine fordele? Modtag gratis materiale HER

Tags

Anbefalede artikler