Så let får du styr på porteføljen

Lav dit eget lille aktieprogram i Excel, der giver dig det ultimative overblik over dine danske og udenlandske aktier. Det kan gøres på en halv time.

INVESTERING

Med et enkelt, hjemmelavet regneark kan du konstruere et skræddersyet porteføljeværktøj, der viser dig netop de detaljer om dine aktier, du har interesse i. Afkast over tid, udbytter eller hvad det måtte være. Og når først du har lavet regnearket i Excel, kan du med et enkelt klik opdatere med de nyeste kurser.

Måske vil du godt se præcist, hvordan en given aktie klarer sig i forhold til resten af din portefølje, hvor meget du har tjent på allerede solgte papirer, eller hvad du skylder i skat af dine gevinster. Når først du har fulgt vores vejledning, er det op til dig og din kreativitet at hente nye data og indsætte nye kolonner. Indsæt eksempelvis en kolonne med de kurser, du har købt aktierne til, og en ny kolonne, hvor dit afkast på hver enkelt aktie beregnes – eller hvor der tages højde for valutakursen, hvis det er udenlandske aktier.

Download Excel-ark til Aktieberegner her:
Aktieberegner

Guide til hvordan du selv laver dit aktieprogram i Excel klik her: Guide – Sådan gør du trin for trin

Tags

Anbefalede artikler