Rockwool vinder på politiske vinde

Rockwool er en del af løsningen på EUs energimål og Kinas manglende brandsikkerhed. På trods af en kriseramt bygge branche ligner isoleringsvirksomheden derfor en vinder.

INVESTERING

Ingredienser til industrien for byggeri og stor ekspo­nering mod et kriseramt Europa lyder som en nærmest uspiselig menu på det nuværende børsmarked. Alligevel giver isoleringsgiganten Rockwool investorer en sund mæthedsfornemmelse i disse år. For mens makroøkonomien gør sit for at holde Rockwool nede, giver verdens politiske udmeldinger medvind, og omsætningen forventes i år at slå rekordåret 2007.

EU stiller stadig mere strikse krav til energirigtigheden af bygninger. Det skaber et stort europæisk renoveringsbehov, hvor der skal isoleres bedre for at leve op til kravene. Det spiller en afgørende rolle i, at Rockwool altså er på vej mod en rekordomsætning trods begrænset nybygningsaktivitet ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display