Raketpotentiale i dansk betonfirma

Efter årelange trængselstider, der ret beset burde have kostet H+H International livet, kan de kommende år blive en sand guldalder for den lille danske producent af porebeton.

INVESTERING

Tysk likvideringsforsøg. En ramt dansker trodser eksperternes dom og holder sig i live. Bag det hele trækker Goldman Sachs i trådene. Den seneste håndfuld år for gasbeton producenten H+H International er en kriminalromans plot værdig, men dramaet er ved at ebbe ud, og for enden af historien venter en meget interessant investering. H+H har potentialet til at blive en af de allerbedst præsterende aktier i de kommende år, og timingen for et køb kunne ikke være bedre.

Inden vi kommer til, hvorfor det netop er nu, at H+H for alvor er attraktiv, så lad os lægge ud med et kig på skurken. Den tyske konkurrent Xella. Den kapitalfondsejede virksomhed er branchens største aktør og sidder tungt på det polske og tyske marked, der også er to af nøglemarkederne for H+H ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags