Politisk medvind til Rockwool

Rockwool er en del af løsningen af EUs energimål og Kinas manglende brandsikkerhed. Aktien er prisfastsat som en industriaktie, men miljøaspektet bør trække aktiekursen op.

INVESTERING

På trods af en krisramt byggeindustri er Rockwool en vinderaktie. Seneste regnskab viste vækst i både omsætning og indtjening. Yderligere investerer Rockwool aktuelt milliarder af kroner i nye fabrikker og udvidelser over hele verden. Rockwool er den nemme løsning på lavere energiforbrug i boliger og dermed er selskabet ikke bare en industriaktie, men også en miljøaktie med et fortsat godt potentiale i USA, Rusland og ikke mindst Kina.

Kina rykker

I Kina har der været nogle grimme sager med brande i bygninger, der har været isoleret med brandbare materialer. Rockwool er lavet af stenul og dermed meget brandsikkert. Rockwool har én fabrik i Kina og fire i Rusland. Direktør Eelco Van Heel siger til Penge & Privatøkonomi, at Kina rummer et stort potentiale.

Aktuelt handles aktien til kurs cirka 570. Penge & Privatøkonomi anbefaler langsigtet køb med en mellem risiko. Læs mere i Penge & Privatøkonomi, der udkommer i uge 48.

 

 

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display