Per Aarslev har fundamentet i orden

Entreprenørkoncernen Per Aarsleff er hårdt ramt af dårligt vejr, men der er lys for enden af tunnelen. Og det kan gå hurtigt frem, når de store offentlige investeringer går i gang.

INVESTERING

Entreprenørkoncernen Per Aarsleff har nedjustreret årsforventningen på grund af dårligt vejr og er aktuelt midt i en pause, før et hjemligt anlægsboom starter. Yderligere kursfald er en glimrende købsmulighed.

Men der er et klart lys for enden af tunnelen, og tunnelen er antagelig ikke særlig lang.

Kommunerne ventes i år at igangsætte anlægsinvesteringer for over 20 milliarder kroner, og samtidig ventes der et boom i anlægsinvesteringer i statslige anlægsprojekter.

Store jernbane-investeringer er blandt andet planlagt til Metrocityringen, jernbanen over Femern, opgradering af banen mod Ringsted samt udbygning til dobbeltspor og renovering af nedslidte spor flere steder i landet.

Selskabet er særdeles stærkt finansielt funderet med en soliditet på 41 procent og likvider for knap en halv milliard kroner og en modsvarende rentebærende gæld.

Det negative momentum i aktien kan efter vores opfattelse føre aktien ned omkring kurs 380-400, hvilket vil være en aldeles glimrende langsigtet købsmulighed.

Morten Langer ejer ikke aktier i Per Aarslev.

Per Aarsleff: Aktiekurs og nyheder

Læs den fulde version af artiklen (du skal være logget ind)

 

Tags