Penge & Privatøkonomi præsenterer: Verdens bedste aktier

Kineserne vil på casino, afrikanerne vil have en mobiltelefon, og alle steder stiger efterspørgslen efter energi. Se her, hvordan du udnytter den globale udvikling og får verdens bedste aktier i din portefølje.

INVESTERING

Kigger du på 1.300 tilfældigt udvalgte mennesker fra hele verden, vil der statistisk blot være én dansker iblandt. Vi fylder ikke meget. Ser du i stedet på danskernes private aktieporteføljer, vil Novo Nordisk, Vestas, Carlsberg og de andre danske klassikere fylde langt det meste. Faktisk er det i over 80 procent af alle private handler et dansk selskab, som bliver købt og solgt.

Der ligger derfor et væld af muligheder uden for vores egen næsetip, som kan hjælpe dig med at sprede risikoen i din portefølje samt få del i den globale udvikling. I jagten på de mest lukrative selskaber har Penge & Privatøkonomi derfor udvalgt de dygtigste danskbaserede portefølje­forvaltere for de fem vigtigste kontinenter i verden ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display