Nyt Ejendomsprojekt: Skattefrie udbytter og årligt afkast på 9,18%

Med en investering fra 3,25 mio. kr. tilbydes selskabsinvestorer en eksklusiv ejerandel på 10% af Koncentons nye aktieprojekt bestående af to nyopførte rækkehusprojekter i Københavnsområdet.

Annonce

INVESTERING

To rækkehusprojekter med i alt 29 familieboliger
Projektet er baseret på lejeindtægterne fra to rækkehusprojekter med i alt 29 nye huse på 113-130 m2. Det ene skal bygges i Islev i det nordlige Rødovre, det andet på Gisselfeldsvej i Vallensbæk. Begge projekter består af rækkehuse i to plan, der er yderst velegnede til familier, par og andre, der ønsker en velplaceret og økonomisk tilgængelig kvalitetsbolig i københavnsområdet.

Bestil et prospekt her

Indtjening fra dag ét og udlejningsgaranti
Boligerne forventes at være indflytningsklar i efteråret 2018, og frem til overtagelsen forrentes investors kontante indskud med 3% om året. Samtidig stiller Koncenton ét års fuld udlejningsgaranti på førstegangsudlejningen af alle lejemålene.   

En robust investering
Koncenton Rødovre - Vallensbæk A/S er kort sagt en god mulighed for dig, der ønsker at investere i et projekt med stabile lejeindtægter og en konservativ finansiering, der danner grundlag for en effektiv afvikling af gæld – og dermed opsparing i ejendommene.

I vores budgetter er der ikke indregnet værdistigninger på ejendommene, og timingen for et salg af ejendomsprojektet er således afgørende for, hvor stor den samlede forrentning af dit indskud bliver.

Fakta om projektet

  • Årligt afkast på 9,18% over 10 år - heraf udbetales 3,5% som skattefrie udbytter.
  • Indtjening fra dag ét, da kontant indskud forrentes med 3% frem til overtagelse.
  • Et års fuld udlejningsgaranti på førstegangsudlejningen.
  • Struktureret exit-mulighed allerede efter projektets 5. år.
  • Finansiering på non-recource vilkår, hvor investor kun hæfter for sit indskud.
  • Minimumsindskud på 3.250.000 kr. (10% ejerandel).

LÆS MERE I PROSPEKTET, SOM DU BESTILLER VED AT KLIKKE HER

Tags

Anbefalede artikler

Cxense Display