Nyt ejendomsprojekt i Silkeborg baner vej for årlige afkast på 9,45%

Invester i 78 eftertragtede rækkehuse og få en god balance mellem afkast, udbytte og risiko i din investeringsportefølje.

Annonce

INVESTERING

Med ejendomsprojektet Koncenton Eriksborg Allé kan du blive medejer af 78 nye rækkehuse, der opføres i Silkeborg med kort afstand til bl.a. centrum og den nye motorvej. Alle boligerne opføres i ét plan med have og carport og forventes færdigbyggede ultimo 2019. De er tegnet af det anerkendte Silkeborg-firma 'Årstiderne Arkitekter' og varierer i størrelse fra 60 til 124 m2. Dermed er de perfekt designede for småbørnsfamilier, enlige og par uden børn.

Se plantegninger, huslejer, beboerprofiler og nøgletal i prospektet

En motorvej til vækst og afkast
Den store nettotilflytning, som Silkeborg oplever, borger for en meget robust investering. Fx viser en befolkningsfremskrivning fra Danmarks Statistik, at kommunen vil vokse med 11% fra 2017-2045. Selv er Silkeborg Kommune mere ambitiøs og tror på en tilvækst af 1.000 nye borgere årligt, hvormed man vil runde 100.000 indbyggere i 2025.

Den mest afgørende faktor er uden tvivl etableringen af den nye motorvej, der forbinder byen - og heriblandt beboerne i de 78 rækkehuse - med Aarhus i øst og Herning i vest. Det giver en god og forholdsvis billig base med pendlerafstand til 600.000 arbejdspladser samtidig med, at man bor i et af Danmarks mest naturskønne områder.

Læs mere om området og boligerne i prospektet

Konservativ finansiering med fast rente og et årligt afkast på 9,45%
Én af de ting, som kan fremhæves ved dette projekt, er den lave belåningsgrad på kun 65%. Den ene halvdel af lånet er tilmed hjemtaget med fast rente i 30 år, mens den anden del er et F5-lån. Endelig fastlåses renten i dette projekt - som en ekstra sikkerhed - hvilket eliminerer risikoen ved en rentestigning inden overtagelsen ultimo 2019.

Til trods for rentesikringen, den lave belåningsgrad og en dokumenteret, konservativ budgettering af huslejer og tomgang (se evt. mæglervurdering i prospektet), får du som investor store, årlige udbytter på 5% og en samlet egenkapitalforrentning på 9,45% p.a.


Et kort oprids af investeringen og økonomien...

  • Investering i 78 nye ét-plans rækkehuse i Silkeborg (færdigbyggede ultimo 2019)
  • Ét års udlejningsgaranti på alle lejemålene samt anvisningsret til boligerne
  • Årlig forrentning af indskud på 9,45% (kun baseret på drift uden værdiregulering)
  • Løbende udbetaling af udbytter på 5% om året (første udbytte for driftsåret 2020)
  • Stor finansieringsdel med fast rente i 30 år (renten fastlåses for ekstra sikkerhed)
  • Meget lav belåningsgrad på 65% (långiver har udelukkende pant i ejendommen)
  • Minimumsindskud på 1,5 mio. kr. (10% ejerskab svarer til 5,35 mio. kr.)
  • Både kursgevinst og udbytter er skattefrie for selskabsinvestorer ved andel på 10%

Download prospektet for at læse mere

Anbefalede artikler