Pensionsselskaberne scorer solide afkast på boligejendomme i Danmarks næststørste byer

- Nu kan du som privat investor gøre det samme…

Annonce

INVESTERING

Hent investormateriale her


Vidste du, at pensionsselskaberne i 1. kvartal 2018 tabte på både aktier og obligationer? Kun de alternative investeringer (inkl. ejendomme) begrænsede skaderne på pensionerne, da disse i samme periode har banet vej til solide afkast. Over de sidste fem år har pensionskasserne da også øget andelen af alternativer med næsten 50 pct., hvor største stigning og vægt har været på ejendomme.

 

Specielt er det boligejendomme i Danmarks næststørste vækstbyer, der hitter. Her er indkøbspriserne og huslejerne fortsat lavere end i København og Aarhus, hvilket betyder, at flere har råd til at bosætte sig.

 

Byportene åbnes nu for private investorer

Som investor i den nye ejendomsfond Koncenton Vækstbyer A/S får du med et indskud fra 750.000 kr. adgang til samme stordriftsfordele og udnytter fremdriften i en række udvalgte danske vækstbyer uden for København og Aarhus. De stabile lejeindtægter fra porteføljens boligejendomme skaber således et gennemsnitligt, årligt afkast på 9,75% over 10 år. Heraf udbetales der løbende, årlige udbytter på 4,40%. Din fordel er, at du slipper for arbejdet med udlejning, vedligeholdelse og administration. Samtidig tilbydes investorer resten af sommeren en lav introduktionspris på 0,98 kr. pr. 1. kr. aktie.

 

Klik her og modtag investormateriale pr. mail

 

Sådan udvælges vækstbyerne i ejendomsfoden

Navnet 'Koncenton Vækstbyer A/S'  kommer af, at der udelukkende er tale om eftertragtede ejendomme i de større danske byer uden for København og Aarhus, som lever op til følgende kriterier:

 

  • Byer med +30.000 indbyggere
  • Byer med minimum 8% stigning i indbyggertallet fra 2017-2045
  • Byer med et levende byliv, butikker, caféer, skoler og arbejdspladser

 

Det betyder, at boligejendomme i byer som fx Aalborg, Odense, Silkeborg, Horsens, Herning, Randers, Roskilde, Hillerød og byerne i trekantsområdet er i søgelyset.

 

Læs mere om udvælgelseskriterierne

 

Første store boligprojekt indkøbt – og flere er på vej


Samlet indkøbes der i Koncenton Vækstbyer A/S ejendomme til en værdi af minimum 300 mio. kr., og det første boligprojekt er allerede tilføjet den nye ejendomsfond. Der er tale om 39 nyopførte rækkehuse med god beliggenhed i Silkeborg. Disse er købt ind til et forventet, årligt afkast på 9,75%, hvoraf der kan udbetales årlige udbytter på 4,40%. Alene udbytterne kan således være svære at matche på dagens rente- og obligationsmarked.


Læs mere om boligprojektet

 

FAKTA -  Koncenton Vækstbyer A/S i korte træk

  • Investering i en ny ejendomsfond med boligejendomme i danske vækstbyer uden for København og Aarhus, der lever op til udvalgte fremskrivningskriterier
  • Årligt afkast på 9,75% over 10 år (uden ejendomsværdistigninger)
  • Årlige aktieudbytter på 4,40% med første udbytte i foråret 2020
  • Et års udlejningsgaranti på alle ejendomsfondens boliger
  • Indbygget exit-strategi allerede efter projektets 5 år
  • Anvisningsret til boligerne i alle de indkøbte ejendomme
  • Minimumsinvestering på 750.000 kr.

Klik her og modtag investormateriale

Tags

Anbefalede artikler