Ny mulighed for højere afkast

Invester i personlige lån hos Better Rates

Annonce

INVESTERING

Hos Better Rates får du muligheden for at sprede din investeringsportefølje ud på mere end blot aktier og obligationer. Med investering i personlige lån også kaldet crowdlending kan du opnå et brutto afkast på 6,99% - 15,99% p.a. og få et månedligt cash-flow i form af renter og afdrag. Dette sikrer dig likviditet og mulighed for at geninvestere dine midler.

Investering i personlige lån giver samtidig lav volatilitet, hvor fx investering i aktier kan give større eller mindre udsving. Her er en fast låneaftale med en fast månedlig ydelse mere klar og nemmere at regne med. Du har desuden mulighed for at sprede dine midler i flere lån for dermed at opnå en bedre risikoprofil.

Better Rates A/S står i samarbejde med førende eksperter hos bl.a. Experian for, at kun kreditværdige låntagere bliver godkendt og præsenteret på lånemarkedet. Ligeledes bliver de månedlige indbetalinger via Betalings Service og alt praktisk håndteret af Better Rates A/S, der er reguleret af Finanstilsynet. Som investor skal du blot vælge hvilke lån og hvilket beløb du investerer.

Opret dig gratis som investor på Better Rates.

Tags

Anbefalede artikler