Ny bog: Fem seriøse børshajer afslører deres strategier

"Daytrader" er en ny bog med fem af landets mest succesfulde investorer, få et indblik i børshandlernes erfaringer og strategier her.

  Foto: istockphoto.com  

INVESTERING

En aften i maj 2013 går 38-årige Flemming Kozok aggressivt ind i to amerikanske aktier. I løbet af få timer køber og sælger han titusindvis af værdipapirer. Da handelsdagen er omme, har han tjent 4,6 millioner kroner.

Det er blot en af Flemming Kozoks investeringsanekdoter, der sammen med fire andre af Danmarks dygtigste børshajer deler ud af deres erfaringer i bogen "Daytrader", der netop er kommet på gaden.

I fem personlige interviews løfter de private daytradere sløret for, hvordan de er i stand til at vinde over børsmarkedet, både når kurserne stiger, og når de falder. Samtidig går bogen bag om det barske liv som trader, og hvad der kræves for at holde hovedet koldt, når store beslutninger skal tages på et splitsekund.

Det handler ikke om at knække tørre regnskaber eller læse tykke årsrapporter, men derimod om at forstå og forudsige kursgrafernes bevægelser. En evne alle i princippet kan lære sig.

Bogen "Daytrader" er skrevet af journalisterne og ejerne af daytrader.dk, Erik Bork og Christian Kongsted, der begge har mange års erfaring med børshandel.

Tags