Nu kan du spille på, om aktierne skal op eller ned

Hvor meget skal aktiemarkedet op eller ned i dag? Det kan du nu gætte på i et nyt spil om penge.

  Foto: istockphoto.com  

INVESTERING

Virksomheden BetOnFinance udfordrer nu den almindelige måde at investere i aktier på. Det sker med et nyt indeksspil, hvor du kun skal forholde dig til én ting: hvor meget markedet skal op eller ned.

Der er flere spil hen over dagen – spil før markedet åbner og Live-spil.

De forhøjede puljegarantier gør det muligt at spille for større beløb, end da samme selskab lancerede "Aktievæddeløb."

Gevinsterne er skattefrie, da BetOnFinances spil reguleres af spillelovgivningen.

Det nye Indeksspil henvender sig både til erfarne folk med kendskab til aktiemarkedet, og til dem som gerne vil prøve kræfter med aktiemarkedet på en ukompliceret måde.

"Indeksspillet er nemmere at gå til. Her skal du kun gætte, hvor meget aktiemarkedet vil stige eller falde i modsætning til vores Aktievæddeløb, som kræver, at du udvælger de bedste eller de dårligste aktier blandt 30 danske eller amerikanske aktier”, udtaler stifter af BetOnFinance, Jeff Saul.

Dobbelt så mange spil og større puljer Indeksspillet gør det muligt at spille for større beløb og flere gange om dagen. Til en start kan der spilles på det danske OMX C20 CAP indeks (de 20 mest handlede aktier), og det amerikanske Nasdaq 100 indeks.

”Vi har erfaret fra vores spillere, at de ønsker at spille for større beløb, så vi har øget de garanterede puljer i Indeksspillet. Det er også tydeligt, at vores spillere ønsker flere spil i løbet af dagen, så de ikke skal vente så længe på at se om de har vundet” siger Jeff Saul og fortsætter;

”Med lanceringen af Halvdagsspil kan du allerede se, om du har vundet efter tre timer, og så kan du nå at spille med i Live-spillet, som lukker kl. 13 eller i de tidlige amerikanske spil, der lukker kl. 15.15.”

Indeksspillet bliver også et prognoseværktøj for stemningen på det danske aktiemarked inden det åbner, og det vil uden tvivl gavne aktievæddeløbets spillere, samt aktørerne på det rigtige aktiemarked.

Amerikanske investorer har i mange år kunnet læne sig op ad Indeksfutures, som fortæller, hvor det amerikanske aktiemarked vil bevæge sig hen inden markedet åbner - en indikator som vi ikke har haft i det danske aktiemarked før nu.

"BetOnFinance vil udfylde dette tomrum med vores Indeksspil,” siger Jeff Saul.

Tags

Anbefalede artikler