Mig og min portefølje

Mød tre mænd, der har taget styringen med deres egne investeringer - den risikovillige betjent, den grundige studerende og den forsigtige konsulent.

INVESTERING

Frederik Iuel satser på den lange bane. Han brugte i begyndelsen en del timer på at få et overblik over diverse investeringsforeninger, men i dag kører det hele næsten automatisk. Han har dog gjort et enkelt følelsesbetonet køb til sin pensionsportefølje.

Hvorfor begyndte du at investere selv?
Jeg havde pensionsmidler i et arbejdsmarkedspensionsselskab, der lukkede et produkt, hvorefter jeg fik udbetalt pengene og pludselig stod med en stor kontant beholdning.

Med fokus på omkostninger undersøgte jeg markedet og mulighederne. Hverken min bank eller andre kunne tilbyde mig noget, som var interessant. Jeg syntes, de var for dyre i forhold til den relativt simple opgave, der var tale om. Så jeg kom frem til, at jeg ville investere selv – via eget depot med udvalgte investeringsforeningsbeviser. Og det har jeg så gjort siden 2010 ...

Resten af artiklen er forbeholdt abonnenter, der kan logge ind herunder. Er du ikke abonnent, så KLIK HER OG FÅ ET SÆRTILBUD på 2 numre af Penge & Privatøkonomi for 99 kroner og få øjeblikkelig adgang til artiklen.

Download hele artiklen her

Tags

Cxense Display